Incercand sa rezolv marea dilema a cadourilor cu happy end, am trecut de la accesorii personalizate la parfumuri, apoi la gadget-uri, albume de fotografie si obiecte decorative. Am descoperit brand-uri noi, mi-am gadilat ego-ul fashion oriented cu pantofi bijuterie si am incercat chiar sa-mi indrept atentia catre latura practica, caci nu putem avea niciodata prea multe pijamale, nu-i asa? Am realizat insa ca nu exista un ghid de buna purtare pentru Craciun si ca orice dar, fie el oricat de sofisticat va fi inghesuit la un moment dat, intr-un colt intunecat al casei, si dat uitarii. Asadar, va propun ca anul acesta sa inlocuiti obiectele cu amintiri si sa oferiti in dar o experienta memorabila. Iata care sunt propunerile mele.

Un zbor cu balonul

Daca stiti ca se afla pe bucket list-ul unui prieten, nu mai stati pe ganduri! Va fi cu siguranta una dintre acele zile pe care nu le va uita niciodata. (pretul pentru o persoana este de aproximativ 150 euro/ zbor de o ora; www.johnbalon.ro)

Un curs de barista

Credeati ca ati epuizat toate ideile de cadouri pentru iubiti? Nu tocmai. Cursurile de barista de la Exquisite Bar Solutions reprezinta o introducere in universul fascinant al cafelei dar si o provocare de a realiza un cappuccino cu spuma perfecta. Pasionatii de cafea stiu de ce. (pret: 200euro) 

O zi la SPA

Shiseido SPA din incita Stejarii Country Club este unul dintre putinele locuri din Bucuresti (se afla in Padurea Baneasa la doar 30 de minute de centrul orasului) unde veti descoperi o oaza de relaxare absoluta, desprinsa parca din peisajul celei mai indepartate calatorii. In plus, la achizitionarea oricarei terapii din SPA menu veti beneficia de acces gratuit pe toata durata zilei in zonele de relaxare, sauna hammam si vitality pool. (Pentru preturi si alte informatii accesati www.stejariicountryclub.ro.)

 Shiseido SPA, Stejarii Country Club
Shiseido SPA, Stejarii Country Club

Un curs de automachiaj

Dar nu orice curs, ci unul one to one cu make-up artistul vostru preferat din echipa Beauty District. Ziua si ora se stabilesc in functie de disponibilitate, iar in cele patru ore alocate cursului veti afla ce machiaj vi se potriveste si cum sa-l adaptati fizionomiei voastre, plus o multime de tips&tricks de sezon. (pret: 798 lei, www.beautydistrict.ro

 Beauty District Powder Room
Beauty District Powder Room

O cina inedita cu prietenii

Invitati-va prietenii la poate cea mai stylish cina din oras. WeDine este un concept de pop-up dinners cu teme inspirationale, in locatii neconventionale (galerie de arta, florarie, service auto, sala de fitness etc.), cu setting-uri conceptuale, bucatari de top, meniuri complexe si bauturi compatibile, playlist-uri si oameni cool. Accesul se face in urma unui sistem simplu pe care il puteti gasi pe www.wedine.ro iar pretul unui bilet variaza intre 149 si 249 lei.

 Setup-ul cinei Far From The Madding Crowd by WeDine
Setup-ul cinei Far From The Madding Crowd by WeDine

O sedinta foto

Va propun sa uitati macar pentru cateva ore de iPhone si sa va descoperiti intr-o lumina noua, prin obiectivul unui fotograf talentat. Un portret va fi cu siguranta un cadou nepretuit atat pentru voi cat si pentru ceilalti membrii ai familiei. Pentru fotografii cu poveste o recomand pe Andreea Macri (andreeamacri.com)

 foto: Andreea Macri pentru Parlor
foto: Andreea Macri pentru Parlor

 

 

Comentariile sunt închise.