Este mai simplu decat crezi, nu implica ore in sir petrecute in fata aparatului foto si nici costuri fabuloase, se intampla la The Brewery Rental Studios si este o experienta pe care o recomand cu toata increderea.

Asadar, nu am putut rata primul Portrait Day with Cornel Lazia de la The Brewery. Am colaborat cu Cornel pe mai multe proiecte, ne stim demult si ii admir de ani buni fotografiile artsy insa pana acum nu m-am aflat niciodata in fata obiectivului sau. Desi am stilizat zeci de sedinte foto nu imi place sa pozez si imi pierd rabdarea in fata aparatului, asa ca sedinta foto fast forward gazduita de The Brewery mi s-a potrivit manusa. Dupa 30 de minute de shooting (cu doua setting-uri diferite) am selectat 2 fotografii minunate pe care le-am primit apoi pe mail retusate si gata de postat/ printat. Pretul? 270 lei pentru pachetul cu 2 fotografii. Si tot aici am gasit si o selectie printata cu fotografiile magice ale lui Cornel, disponibile spre vanzare in ziua event-ului. How cool is that? 

Mai jos imagini de making-off de la sedinta foto, realizate de Balint Hajagos

Si, portretele lui Cornel Lazia:

Iar daca te intrebi cand va fi urmatoarea sesiune de portete, te sfatuiesc sa urmaresti pagina de Facebook The Brewery, intrucat Portrait Day with Cornel Lazia este primul dintr-o serie de evenimente deschise oricui isi doreste clipe de rasfat in lumina reflectoarelor si fotografii memorabile surprinse prin obiectivul unor fotografi renumiti. Stay tunned! 

Comentariile sunt închise.