Fashion jet set

Brand-ul parizian Zadig & Voltaire este disponibil incepand cu aceasta primavara in multibrand-ul Sport Couture din Baneasa Shopping City si in curand pe www.sportcouture.ro. Look-urile lor rock’n’roll chic vor inspira cu siguranta multe aparitii memorabile la festivalurile verii. Eu sunt indragostita mai ales de basic-urile distressed, de botinele punk sau cardiganele din casmir si se pare ca nu sunt singura. Creatiile lor sunt purtate de fashion darlings precum Kate Moss si Erin Wasson.

 Zadig & Voltaire
Zadig & Voltaire

Obiecte ale dorintei

Fashionistele au noi motive de bucurie. In portofoliul boutique-ului multibrand Casa Frumoasa Radisson Ladies au intrat de curand cateva dintre cele mai hip brand-uri ale momentului- Alexander Wang, T by Alexander Wang, Pierre Balmain Jeans, Mother of Pearl, Jonathan Saunders (shoes)- si, preferatele mele, 3.1 Phillip Lim, Sophie Hulme si Christopher Kane. Poseta baby blue 3.1  Phillip Lim si cea alb imaculat cu accesorii aurii de la Sophie Hulme vor intoarce cu siguranta multe priviri, la fel ca si orice ansamblu Christopher Kane purtat cu pantofi barbatesti si o coafura undone.

 3.1 Phillip Lim
3.1 Phillip Lim
 Christopher Kane
Christopher Kane
 Sophie Hulme
Sophie Hulme

Style reboot

Concept store-ul Entrance isi reconfirma statutul de fashion hot spot bucurestean printr-o selectie uber cool din care mi-au atras atentia mai ales accesoriile Marni- genti cu alura clasica dar in acelasi timp foarte actuale si sneakers futuristi, eventual purtate impreuna, posetele Bao Bao by Issey Miake, extrem de usoare si functionale si volumele edgy ale Juniei Watanabe Comme Des Garcons.

 Bao Bao Issey Miyake
Bao Bao Issey Miyake
 Junya Watanabe Comme Des Garcons
Junya Watanabe Comme Des Garcons
 Marni
Marni

Comentariile sunt închise.