Summer must have

Oliver Peoples este cel mai nou brand de ochelari din portofoliul OPTIblu. Se remarca mai ales prin estetica vintage, dar si prin accentele teatrale, influentate de originile culturale ale brandului, nascut in West Hollywood, pe Sunset Boulevard. 

Oliver Peoples a adus de-a lungul timpului in colectiile sale unicitatea culturala a orasului Los Angeles, de la elemente de moda, film, arta, muzica si pana la stilul de viata degajat californian. Toate fac parte din ADN-ul acestei povesti care a inceput la finele anilor ’80.

Si, pentru ca orice poveste are un autor, Oliver Peoples inseamna un autor colectiv, chiar cei care au achizitionat o colectie impresionanta de ochelari de vedere vintage. In pachetul cumparat se afla si o reteta prescrisa proprietarului ochelarilor, pe care il chema Oliver Peoples. How cool is that? (Disponibil incepand cu 1 aprilie in magazinul OPTIblu Feeria.)

Un concurs altfel

O data cu lansarea noii colectii pentru primavara- vara 2016, Musette ne provoaca la un exercitiu de creativitate. Creeaza un colaj folosind vizualurile uber cool ale noii campanii, posteaza-l pe Instagram cu #musettecollage, tag-uieste @musette.official si poti castiga unul din cele 10 vouchere plus ocazia de a-ti expune lucrarea intr-o expozitie la Kube Musette (un spatiu dedicat experiemtelor creative, situat pe Calea Victoriei 114). Mai jos, cateva imagini din noua campanie.

Moda a la Cluj

Concepto este un brand originar din Cluj care mi-a atras atentia initial prin hamurile si jachetele din piele. Dar o data cu lansarea noii sale imagini, in cadrul unui eveniment tres chic in mansarda Simbio, am descoperit si o linie hip de basic-uri plus o energie creativa molipsitoare, emanata de oamenii din spatele brand-ului. Concepto pare sa detina secretul echilibrului perfect intre croielile actuale, accentele teatrale si elementele utilitare. In noua colectie domina simplitatea, influentele sport si atitudinea increzatoare. (disponibil online pe conceptoline.com) Iata care sunt piesele mele preferate.

Shoe mania

Noula colectie Sepala by Mihaela Glavan rezoneaza mai ales cu elementele decorative atipice, decupajele surprinzatoare si volumele XXL. Siluetele clasice sunt puse intr-o lumina noua de un joc creativ de aplicatii ultra-feminine sau de un detaliu cromatic contrastant. Vedetele colectiei sunt nuantele de roz pudra, mai ales atunci cand se prezinta sub forma unor creepers neo romantici. (disponibil pe sepala.ro si in showroom-ul din Strada Sabinelor, nr.104)

More is more

Picaturi Poetice este numele noii colectii de inele Pandora, inspirata de cromatica florilor de primavara si stralucirea picaturilor de ploaie.  Sunt realizate din aur sau argint, cu aplicatii din cristale in diferite nuante, alura minimalista si un aer fresh. Pentru un efect WOW alege un mix de culori contrastante si poarta-le impreuna! 

 

 

 

Comentariile sunt închise.