O vizita la Magnolia Atelier este intotdeauna o idee buna, dar mai ales atunci cand iti propui o incursiune aparte in culisele universului sofisticat al accesoriilor, si mai exact locul unde se creeaza toate piesele brand-ului M Scarves & Accesories. Povestea lor a inceput cu o colectie de esarfe din matase, insa cererea mare de accesorii capilare i-a impins sa exploreze si aceasta zona. Acum in showroom-ul fermecator din strada Dobrota, nr.12 te intampina o colectie adorabila de  bentite, voalete, agrafe, piepteni pentru par si nu numai, toate 100% handmade, din elemente atent selectionate si cu finisaje impecabile. „Cred ca orice accesoriu capilar merita sclipirea unor cristale Swarovski”, crede Madalina Stan (owner & designer Magnolia Atelier).

Insa dincolo de alura pretioasa si detaliile minutioase , fiecare creatie Magnolia Atelier vine cu o poveste aparte. Clientele sunt sfatuite sa isi personalizeze piesa aleasa astfel incat sa se adapteze cat mai bine look-ului, tinutei si personalitatii fiecareia, de la elementele decorative la forme si culori, indiferent daca este vorba de un accesoriu bridal sau unul ready to wear. „Este foarte important pentru mine ca cele care imi poarta accesoriile sa inteleaga ce le avantajeaza si ce li se potriveste”, spune Madalina Stan (owner & designer). Atmosfera familiara a micului atelier si vocea calda a Madalinei care isi consiliaza cu rabdare fiecare clienta, iti va rascoli cu siguranta creativitatea si iti va castiga increderea din prima clipa.  

In galeria foto de mai jos vei descoperi o mica parte din universul Magnolia Atelier.

Foto: Lilia Raicu Photography

„Luna aceasta voi lansa online noua colectie de accesorii modelate in totalitate manual din elemente de sticla, perle si cristale Swarovski. Este de fapt, momentul in care am putut aduna laolalta cateva dintre cele mai apreciate modele realizate de mine in ultima jumatate de an. Vor putea fi comandate online si personalizate in functie de nuantele pe care si le doreste fiecare. Portray Your Desire reprezinta un indemn pentru mirese (si nu numai) de a-si imagina cum arata accesoriul potrivit pentru ele. Le invit deci, sa vina in atelier sa il realizam impreuna. Este vorba despre un serviciu cu totul special, care incurajeaza clientele sa isi exprime individualitatea pana la cele mai mici detalii care ii alcatuiesc tinuta”, povesteste Madalina.

Si tot in vara acesta, Magnolia Atelier isi propune sa finalizeze colectia bridal, ce va fi mult mai complexa si va cuprinde si piese din broderie, flori de matase si voaluri de mireasa, sa lanseze o colectie capsula de necklet-uri si una de accesorii de festival, in luna iunie. 

In galeria foto de mai jos, toate piesele noii colectii Portray Your Desire.

Comentariile sunt închise.