Cine spune ca nu poti fii o mireasa cool? Provoaca-ti imaginatia si priveste-ti outfit-ul dintr-o perspectiva inedita. Rochia de mireasa nu este totul, ai nevoie in egala masura de o pereche de pantofi impecabili si de un accesoriu capilar cu poveste. 

Margaux- delicate craft este un nou atelier de creatie si manufactura care isi propune sa transforme podoabele artizanale si voalurile de mireasa in adevarate piese de colectie. Trebuie sa stii si ca aici, fiecare accesoriu este handmade si realizat la comanda, cu acel touch personal, atat de important in ziua cea mare.

Pornind de la ideea ca micile detalii creeaza amintiri pretioase, Oana Mirea, fondator si designer Margaux- delicate craft, reuseste sa surprinda sensibilitatea si inocenta feminina prin cele mai rafinate detalii, modelate cu grija in tiare, bentite sau piepteni pentru par. Iar creativitatea ei nu se opreste aici. De la florile impletite in coronite hippie la structurile retro sau neo romantice si elementele etnice, piesele Margaux sunt gandite astfel incat sa poata fi reinventate cu usurinta si in outfit-uri ready to wear.

Comentariile sunt închise.