Anul acesta, intre 12-14 august ma gasesti la mare, undeva intre Constanta si Navodari, la Spellground MUST-SEA Festival. Si nu vorbim doar de un weekend oarecare la mare, ci de o experienta autentica si memorabila, cu muzica, apa, soare si tot felul de activitati wow! care ne vor transpune, pentru trei zile, intr-un alt loc magic, incredibil, altfel, fermecator.

Iata de ce merg eu la Spellground:

1. Line-up-ul uber-cool- 3 scene cu muzica live: MASTER STAGE, unde vor urca nume mari ca Editors, The Kooks, Biffy Clyro, Royksopp, Oscar and the Wolf, Amber Run, ELECTRONICWAVE cu DJ consacrați ce vor avea grija ca vibe-urile sa fie mereu pozitive si GROUND STAGE, unde trupele romanesti (consacrate sau la debut) #willputaspellonyou. (mai multe aici)

2. Corturile shabby chic. Nu sunt un mare fan al vacantelor la cort insa cele din zona Aqua Sol m-au convins. Au podea din lemn, pat dublu, masa cu doua scaune numai buna pentru dimineti lenese, si nu in ultimul rand, reprezinta decorul perfect pentru cele mai tari poze de festival. (info aici)

3. Watersports– La cativa metri de zona fierbinte a festivalului se afla DEBARCADERUL, deci ne vedem si pe lac, la wakeboard si apoi in BEACHGROUND la stand up paddle.

4. Chillground– Unde sa te relaxezi mai bine daca nu pe plaja, cu muzica buna pe fundal, delicii gourmet si cocktail-uri delicioase? Cred ca voi petrece mult timp aici.

5. CinemaPark– In fiecare seara a festivalului, incepand cu ora 22:00, dupa ce apune soarele, vei putea viziona cele mai noi si bune scurt-metraje, in Parcul Tabacariei.

Iar daca nu ti-ai achizitionat inca biletul la festival, este momentul s-o faci. Bilete aici.

 

 

Comentariile sunt închise.