Pasionatele de shopping au un nou motiv de bucurie. Brand-ul italian Furla s-a redeschis in Bucuresti, de aceasta data in Baneasa Shopping City (parter). Maiestria si expertiza artizanilor, designul inovator, calitatea materialelor, finisajele impecabile, cat si rafinamentul Made in Italy, sunt principalele ingrediente ale unui brand timeless, cu o experienta de aproape 90 de ani.

Ultimele sezoane au adus o infuzie de prospetime in departamentul de creatie Furla, cu o abordare fresh, a unor piese clasice, la nivel de aplicatii, finisaje, detalii si alaturari cromatice. Actuala colectie pentru toamna-iarna 2016/2017 surprinde mai ales prin designul smart, piele high end, spirit ludic si culori vibrante.

Pentru toamna-iarna 2016/2017 „Furla a continuat colaborarea cu fotograful Mario Testino, care a conturat imaginea artistică a brandului, capturând în campaniile sale publicitare stilul de viață italian, optimist, colorat, contagios” afirmă Ana Pintilie, Marketing Manager Millenium Pro Design. (Mai jos, fotografii din campania Furla toamna-iarna 2016/2017 si din noul magazin din Baneasa Shopping City)

Am fost intrebata care este piesa mea preferata din noua colectie si sincer, nu m-am putut decide. Oscilez intre Metropolis, o mini-poseta cross body, delicata si versatila, ideala pentru o seri memorabile sau zile relaxate, si Stacy, un bucket bag practic si boem, care isi poate face loc cu usurinta in orice rutina fast forward. Ambele sunt disponibile in magazinul din Baneasa Shopping City, intr-o multime de culori, iar daca vrei sa le adaugi un accesoriu de efect, iti sugerez sa incerci si un bag charm intr-o nuanta contrastanta sau o esarfa chic.

 Geanta din piele, Stacy, 1.490 lei; accesoriu cu blana, 880 lei, ambele Furla.
Geanta din piele, Stacy, 1.490 lei; accesoriu cu blana, 880 lei, ambele Furla.
 Geanta din piele, Metropolis, 1.100 lei; esarfa din matase, 620 lei, ambele Furla.
Geanta din piele, Metropolis, 1.100 lei; esarfa din matase, 620 lei, ambele Furla.

Comentariile sunt închise.