Jet Set este prima mea colectie capsula de bijuterii realizata pentru Bon Bijou, sub motto-ul Holiday in a Bottle. Stele cazatoare pe plaje pustii, gradini mediteraneene cu trandafiri roz pudrat, culorile hipnotizante ale oceanului. Sunt imagini care-ti raman pentru totdeauna in minte si pe care vrei sa le porti cu tine zi de zi.

Iar Jet Set isi propune tocmai acest lucru: sa reuneasca intr-o bijuterie versatila si usor de purtat detalii cu parfum de vacanta si elemente pretioase: Swarovski, argint sau argint placat cu aur. Rezultatul este o colectie de bratari, anklets, inele, chokers si accesorii pentru ochelari ce pot fi transformate si in coliere. Mi-am dorit ca fiecare bijuterie sa surprinda spiritul boem al escapadelor estivale, si sa poata fi purtata atat separat cat si in mixuri creative cu alte piese boho.

Toate piesele sunt lucrate manual, cu elemente inspirate din natura- corali, perle, stele, margele din piatra, sticla sau nisip- alese cu multa grija. In plus, fiecare bijuterie emana un farmec aparte definit mai ales de micile imperfectiuni ale margelelor dar si de variatiunile de nuante. 

Le puteti gasi pe bon-bijou.com dar si in showroom-ul Bon Bijou (str. Bruxelles 12), cu programare. (Preturi: inel 80 lei, bratari 150 lei, anklet 150 lei, necklet 200 lei, accesoiu pentru ochelari 250 lei.)

Foto campanie: Andreea Macri

Locatie: Loot/Forever (lootforever.com). Multumim pentru gazduire.

Mai jos, toate produsele din colectia Alexandra Caspruf X Bon Bijou, disponibile aici.

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *