Ray-Ban sarbatoreste anul acesta 80 de ani de existenta si marcheaza evenimentul printr-o campanie uber-cool- Ray-Ban Reinvented, realizata in colaborare cu artistul Dewey Saunders.

Incepand din 1937, Ray-Ban si-a reimaginat constant produsele iconice, devening primul brand de ochelari de soare din lume. Ray-Ban Reinveted celebreaza evolutia celor patru modele iconice – Aviator, Wayfarer, Clubmaster si Round – printr-un remake vizual, un univers ce inglobeaza fiecare model iconic Ray-Ban si formele sub care a fost reinventat prin colaje digitale, ilustratie si fotografie, cu trimitere la mostenirea fiecărui model.

Partenerul Ray-Ban in aceasta poveste, Dewey Saunders, artist vizual din Philadelphia, a dat viata fiecărui model, reusind sa creeze un adevarat festin vizual.

Vezi mai jos toate imaginile campaniei:

Povestea modelului Aviator 1937 este captata intr-o imagine ce combina norii, turbinele si baloanele cu aer cald. Trecand mai departe la ochelarii Aviator Mirror, artistul introduce elemente noi precum nori de metal si o stație spatiala, simbolizand lentilele care reflecta lumina. Modelul Aviator Blaze aduce impreună culorile neon, zgarie-norii si agitatia din NY iar Ray-Ban Round se regaseste intr-un univers psihedelic cu tamburine, flori si culori saturate. Imaginea aduce un omagiu artistilor legendari precum John Lennon si Janis Joplin.

Toate aceste perechi de ochelari sunt disponibile si in Romania la retailerii certificati (magazine fizice si online) ce pot fi verificati pe site-ul oficial Ray-Ban: https://www.ray-ban.com/romania/store-locator.

Comentariile sunt închise.