Este acea perioada din an cand numaram zilele pana la vacanta si ne tratam cu mici escapade urbane, festivaluri si party-uri efervescente.  Iar weekend-ul viitor ne asteapta unul dintre cele mai cool evenimente ale verii, Le Petit Festival de Bucarest

Unde? Food Circus, o locatie urban-cool amplasata in mijlocul marilor corporatii ale Bucurestiului pe platforma Pipera, locul ce a devenit inca de anul trecut un summer hot-spot al evenimentelor de socializare de toate genurile. 

Cand? 16 spre 17 iunie, deci nu va temeti ca nu veti putea face fata unui lung maraton de party-uri, dureaza doar o zi!

Line-up? Unele dintre cele mai admirate si populare nume ale muzicii electronice autohtone, artisti internationali cu experienta dar si bine-cunoscutii rezidenti ai petrecerilor Nuit Sociale: Ben Westbeech, Eton Messy (Dj Set), Golan (Dj Set), Nopame, Soundopamine, Bubble Boy, Nadoo.

Dresscode? Festival Chic, bineinteles! 

Special treats? Veti regasi aici o zona delicioasa de Food Court, cocktail bars, zone chill-out, de relaxare si bineinteles o amenajare feerica.

„Le Petit Festival de Bucarest este festivalul boutique, acel tip de festival boem in aer liber, intim si concis, cu o nota classy&chic care ofera o experienta memorabila de festival concentrata intr-o singura zi/noapte. Este festivalul care iti da energie pentru toata vara, iti aduce starea de bine, sentimentul de libertate si care iti aduna prietenii in acelasi loc pentru o zi si o noapte de socializare si dans sub cerul liber.” mi-au impartasit organizatorii (o parte din echipa Nuit Sociale).

Accesul va fi permis doar pe baza bratarilor/biletelor achizitionate in avans. Costul unui bilet/unei bratari este de 50 Lei si se poate achizitiona astfel:

  • Fizic, urmărind punctele de intalnire anuntate periodic de organizatori pe pagina oficiala a evenimentului, aici.
  • On-line, de la www.kompostor.ro, accesand https://www.kompostor.ro/evenimente/7806-le-petit-festival-de-bucarest-2018.
  • Pagină oficiala Le Petit: https://www.facebook.com/Le-Petit-Festival-de-Bucarest-1723994827841653/
  • Pagină editie 2018 (event): https://www.facebook.com/events/159733514721528/

Comentariile sunt închise.