Desi a venit toamna, sezonul petrecerilor in aer liber continua. Le Petit Festival de Bucarest  isi anunta a doua editie cu intentia clara de a prelungi vara si de a usura trecerea catre zilele reci.

 “Le Petit Festival de Bucarest este festivalul urban-cool, dar intim (sunt asteptati 3.000+ participanti), un eveniment de social networking, dar live, in pasi de dans care ne va introduce intr-o lume relaxata, boema si detasata de zilele obisnuite. Este festivalul care iti reda sau prelungeste energia verii, iti asigura starea de bine si libertatea de a fi tu, pentru o zi si o noapte de socializare si dans sub cerul liber”, spun organizatorii.

Dupa magica poveste din 2016, editia 2017 va reuni acelasi crowd cosmopolit si stylish, vesel si indragostit de muzica buna, care adora petrecerile si nu rateaza nici o ocazie de a crea amintiri alaturi de prieteni. Event-ul va fi gazduit tot de o parte din echipa Nuit Sociale, in stilul boheme chic, și va avea loc pe 8 spre 9 septembrie 2017 (intre 6PM-4AM) la Pescariu AQUA din Bucuresti.

Coloana Sonora va fi sustinuta de o parte din membrii celebrului label CREW LOVE (LIFE ON PLANETS, SLOW HANDS si PILLOW TALK) dar si de apreciatii rezidenti ai petrecerilor Nuit Sociale si nu numai, Bubble Boy si Nadoo.

Se zvoneste ca organizatorii pregatesc si un secret after-party dupa 04AM asa ca, asigura-te ca nu il ratezi.

INFO:

Accesul este restrictionat si se va face doar pe baza bratarilor/biletelor achizitionate in avans. Acestea permit intrarea atat in zona Festivalului Le Petit cat si la secret after-party.

Costul unui bilet/unei bratari este de 50 lei si se poate achizitiona:

Fizic –  urmarind punctele de intalnire anuntate periodic de organizatori pe pagina oficiala a evenimentului, aici.

On-line – https://www.kompostor.ro/evenimente/6982-le-petit-festival-de-bucarest

Dresscode: Summerchic & flatshoes

Comentariile sunt închise.