Livrare

Pe teritoriul Romaniei, produsele se livreaza prin serviciile de curierat Fan Courier. Pentru comenzi peste 200 lei, livrarea este gratuita pe teritoriul Romaniei, pentru principalele localitati. Pentru comenzi sub 200 lei, costul transportului incepe de la 17 lei, in functie de localitate si metoda de plata. Pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire Fan Courier, costul transportului se calculeaza automat, inainte de finalizarea comenzii.

Produsele sunt gata de livrare in maxim 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

Livrarile internationale se efectueaza prin DHL Express Service. Costul livrarii este calculat inainte de finalizarea comenzii, in functie de destinatie. Pentru coletele expediate in afara Uniunii Europene, destinatarul va plati taxele vamale aferente.

Retur

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Cumparatorului, impreuna cu toate etichetele si documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.).

Produsele din magazinul virtual alexandracaspruf.com se pot returna in maxim 14 zile lucratoare de la data primirii lor de catre cumparator. 

Produsele din magazinul virtual alexandracaspruf.com se pot schimba in maxim 14 zile de la data primirii lor de catre cumparator. Daca se solicita schimbarea cu un produs mai scump, se va achita diferenta. Daca se solicita schimbarea cu un produs mai ieftin, diferenta nu va putea fi restituita.

Vanzatorul va returna contravaloarea comenzii sau va inlocui produsul cu unul nou solicitat in maxim 14 zile de la data primirii produsului returnat.

Restituirea banilor se va face prin transfer bancar, in contul Cumparatorului, in maxim 14 zile, atat pentru comenzile achitate prin card bancar cat si pentru cele achitate Ramburs la curier.

In cazul produselor care nu respecta normele de conformitate si calitate, costul de transport al returului la fi suportat de Vanzator. Daca produsele sunt returnate din motive independente de Vanzator, toate taxele de retur vor fi suportate de Cumparator. In acest, caz taxele de retur sunt 25 lei pentru Bucuresti si 35 lei pentru restul tarii.

Nu pot fi returnate produsele personalizate, realizate după specificaţiile prezentate de Cumparator.

Adresa de retur este aceeasi cu adresa de expeditie a produselor: str. Gladitei, nr.42, bl. T7, ap.1403, Bucuresti.

Pentru orice intrebari legate de livrari si retururi ne puteti contacta la [email protected].