Livrare

Produsele se livreaza prin serviciile de curierat Fan Courier.

Pentru comenzi peste 200 lei, livrarea este gratuita pe teritoriul Romaniei.

Pentru comenzi sub 200 lei, costul transportului este 20 lei pe teritoriul Romaniei.

Va reamintim ca produsele noastre sunt gata de livrare in maxim 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

Livrarile internationale se efectueaza prin Posta Romana sau DHL. Costul de livrare se calculeaza in functie de destinatie. Pentru mai multe informatii contactati-ne la atelier@alexandracaspruf.com.

Retur

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Cumparatorului, impreuna cu toate etichetele si documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.).

Produsele din magazinul virtual alexandracaspruf.com se pot returna in maxim 14 zile lucratoare de la data primirii lor de catre cumparator. 

Produsele din magazinul virtual alexandracaspruf.com se pot schimba in maxim 14 zile de la data primirii lor de catre cumparator. Daca se solicita schimbarea cu un produs mai scump, se va achita diferenta. Daca se solicita schimbarea cu un produs mai ieftin, diferenta nu va putea fi restituita.

Vanzatorul va returna contravaloarea comenzii sau va inlocui produsul cu unul nou solicitat in maxim 14 zile de la data primirii produsului returnat.

Restituirea banilor se va face prin transfer bancar, in contul Cumparatorului, in maxim 14 zile, atat pentru comenzile achitate prin card bancar cat si pentru cele achitate Ramburs la curier.

In cazul produselor care nu respecta normele de conformitate si calitate, costul de transport al returului la fi suportat de Vanzator. Daca produsele sunt returnate din motive independente de Vanzator, toate taxele de retur vor fi suportate de Cumparator. In acest, caz taxele de retur sunt 25 lei pentru Bucuresti si 35 lei pentru restul tarii.

Nu pot fi returnate produsele personalizate, realizate după specificaţiile prezentate de Cumparator.

Adresa de retur este aceeasi cu adresa de expeditie a produselor: str. Gladitei, nr.42, bl. T7, ap.1403, Bucuresti.

Pentru orice intrebari legate de livrari si retururi ne puteti contacta la atelier@alexandracaspruf.com.