O aniversare sau doar chef de redecorat? Oricare din urmatoarele optiuni pot fi o alegere inspirata pentru cadouri inedite sau interioare pline de stil.

Loot/Forever

Pe Splaiul Independentei nr 4, intri pe a doua usa alba, urci scarile si ai ajuns. Cum unde? La Loot/Forever, noul gift shop creat de Loot si Visuell. Aici vei gasi cadouri speciale, obiecte functionale sau decorative, produse local sau aduse din cele mai interesante colturi ale lumii, expuse intr-un spatiu adorabil, in care iti vei dori sa zabovesti o vreme si sa decoperi in tihna povestea fiecarui obiect. Magazinul este deschis cu programare pe www.lootforever.com intre 11am-4pm. (preturi incepand cu 22 lei)

Fabrica de litere

Este locul unde poti realiza la comanda cele mai cool simboluri sau litere luminoase, cu alura industriala, ce vor pune intr-o lumina noua orice decor. Pentru inspiratie, acceseaza fabricadelitere.ro. Pretul unei litere incepe de la 70 euro pentru o inaltime de pana in 30 cm. 

Atelier A4

Veioza Roca de la Atelier A4 este mai degraba o jucarie pentru oameni mari decat un corp de iluminat. Realizata din hartie reciclata, cu un cordon electric si un intrerupator, Roca invita la posibititati multiple de stilizare a spatiilor- in biblioteca, pe noptiera, pe podea, si lista poate continua. In plus, pana pe 31 martie o puteti chizitiona la pret redus, de pe dizainar.ro, la doar 118 lei.

Skin deep

Laboratorul de moda&deco Skin Deep by Marina Moldovan vine cu una dintre cele mai hip propuneri pentru cine memorabile. Farfuriile cu mesaje reprezinta decorul perfect pentru orice #foodporn lover dar si un cadou amuzant, care cere sa fie postat pe Instagram. Le gasesti pe touchskindeep.com cu pretul de 9 euro/ buc.

Comentariile sunt închise.