Ne pregatim pentru o vara plina de petreceri efervescente, ce vor crea cu siguranta amintiri de colectie. Luna aceasta nu ai nici un motiv sa stai in casa, asadar ne dam intalnire la cele mai cool evenimente din Bucuresti: The Brunch Affair, Nuit Sociale si Le Petit Festival de Bucharest, toate cu un public cosmopolit, playlist-uri hip si in locatii urban-chic. Iar in caz ca te intrebi care este cel mai potrivit outfit pentru o astfel de iesite, intra in galeriile de mai jos pentru cateva propuneri de efect.

The Pool Party: Summer Flirt by The Brunch Affair (11 iunie, incepand cu ora 16, Pescariu Sports & Spa), cu a sa atmosfera young&sophisticated si un numar limitat de bratari de acces. Mai multe informatii aici.

Dress code-ul petrecerii suna cam asa: Playfully wearing your sexiness…Asadar ce poate fi mai potrivit decat un short retro cu detalii bondage purtat cu un top pijama si un vizor girlie? Adauga o pereche de espadrile prinse cu panglici in jurul gleznelor si esti gata de party.

Vizor, ATU Body Couture, atubodycouture.ro, 490 lei; ochelari de soare, Matthew Williamson, sunglasscurator.com, 255 euro; accesoriu pentru ochelari, Alexandra Caspruf X Bon Bijou, bon-bijou.com, 250 lei; bluza, H&M, hm.com, 159 lei; espadrile, H&M, hm.com, 61,90 lei; sort Murmur, murmurstore.com, 1.170 lei.

The Garden Party: Dimance by Nuit Sociale (12 iunie, incepand cu ora 15, Casa Universitarilor) ne invita sa petrecem o dupa-amiaza cosmopolita de duminica, intr-o gradina secreta, in inima orasului. Detalii despre eveniment si acces aici. 

Si ce tinuta poate fi mai potrivita daca nu una cu parfum de vacanta? Mizeaza pe croielile minimaliste abordate cu rafinament si accesoriile de o simplitate studiata. Un top cu volum exagerat, o pereche de culottes si o palarie din paie pot compune mix-ul perfect pentru un garden party relaxat.

Top din panaza, AFMF, afmf.ro, 300 lei; pantaloni din in, Stefanel, 570 lei; palarie din paie, H&M, hm.com, 49,90 lei; pantofi din piele, Sepala by Mihaela Glavan, sepala.ro, 680 lei; bratara pentru glezna, Alexandra Caspruf X Bon Bijou, bon-bijou.com, 150 lei.

The Festival: Le Petit Festival du Bucharest (25-26 iunie, Clubul Diplomatic) este destinatia perfecta pentru un weekend de vara in Bucuresti, cu socializare de calitate si un line-up de exceptie (Aeroplane este de neratat). Mai multe despre festival si bilete aici.

Motto-ul boho al verii?! Nici un festival fara o pereche autentica de ciocate, mai ales daca este asociata unei salopete tip lenjerie, peste care arunci neglijent la lasarea serii o jacheta maxi crosetata.

Kimono patchwork, Zara, zara.com, 349,90 lei; salopeta, Mango, mango.com, 169,90 lei; ciocate, Frye, outnet.com, 162 euro; borseta, Laura Olaru, welovecouture.ro, 450 lei; choker, Bon Bijou, bon-bijou.com, 200 lei.

 

Comentariile sunt închise.